God ledelse og sunde arbejdsfællesskaber skaber udvikling

Ledelses- og Samarbejdsudvikling

Forventninger om udvikling og resultater er dagligdag i mange organisationer. Medarbejdere, kunder, bruger, ejere, samarbejdsrelationer, os selv… listen over dem, der har forventninger til jer er uendelig lang. Den konstante fokus på, hvordan vi kan ændre og tilpasse os egne og omgivelsernes ønsker om fx fleksibilitet, udvikling, innovation, agilitet og evner til at manøvrere i kaos, udfordrer arbejdsfællesskaber, samarbejder og ledelsesopgaven.

Gennem Temadage assisterer vi organisationer med at skabe fælles billeder og holdånd. En bred vifte af temaer sikrer, at vi kan sætte fokus på netop den eller de problemstillinger, som I har behov for. Nogle af de mest populære temaer hos vores kunder er blandt andet: ”Trivsel og arbejdsglæde”, ”JTI-personprofiler – hvor godt kender vi egentlig hinanden”, ”Konfliktforståelse – plads til konstruktiv uenighed”, ”Hvem er jeg, hvem er du og hvem er vi”, ”Fleksibilitet og Teamudvikling”, ”Konfliktstrategi – vejen til innovation”. 

Virksomhedstilpassede udviklings- og uddannelsesforløb

Vores særlige kendetegn er et tæt samarbejde med vores kunder. Vi skræddersyr gerne udviklings- og uddannelsesforløb, der netop matcher jeres behov og ønsker. Om I er en stor, mellemstor eller mindre organisation, så løser vi opgaven. Om det for hele organisationen, på afdelingsniveau, for en mellemledergruppe eller på topledelsesniveau, så tilpasser vi indholdet til den konkrete opgave.

Vi har mange års erfaring med ledelses- og organisationsudvikling i alle typer af organisationer – private, offentlige m.m., og vi sætter det hold, som er bedst til den konkrete opgave.

Som eksempler på virksomhedstilpassede forløb kan vi fremhæve:

  • Uddannelsesforløb for ledergrupper i konflikthåndtering ud fra mediationstilgangen
  • Udviklingsforløb for organisationer, hvor målet er tværgående samarbejde og opløsning af silotænkning
  • Udviklingsforløb for teams og afdelinger med fokus trivsel, fleksibilitet og plads til konstruktiv uenighed

Du kan læse mere om vores tilgang her

Vi tilbyder kurser i konstruktiv konflikthåndtering og mediation:

  • Mediationsuddannelsen - Danmarks mest udbredte
  • Master Mediator Class - viden, der gør en forskel