Virksomhedsprofil

Mediations- og konsulenthuset reCome har siden 2007 skabt vækst hos mennesker og i organisationer.

Gennem unikke koncepter, der bygger på evidensbaserede redskaber som mediationsmindsettet samt profil- og teamanalyser, kan vi dokumentere resultater, der bidrager til at skabe ro, retning og resultater i alle typer af organisationer.

reCome ledes af Marianne Spandet og Finn Sten. Med afsæt i mange års ledelseserfaring på topniveau har de i reCome udviklet et konsulent- og mediationshus, hvor nøgleordene er indlevelse, engagement, nærvær samt forståelse for, at organisationer er sammensatte størrelser med forskellige interesser og behov. At organisationers succes står og falder med, at det enkelte individ føler sig værdsat og anerkendt.

Ud over ledelseserfaring har Marianne en uddannelse som psykoterapeut og mediator. En uddannelsesmæssig baggrund, der har givet hende en enestående indsigt og forståelse for mennesker – deres behov, kriser, bekymringer, interesser og ønsker. En indsigt, som mange har nydt godt af, og som har bidraget til deres personlige udvikling.

Denne vinkel suppleres af Finns uddannelsesmæssige baggrund inden for strategi og økonomi, hvor han blandt andet har gennemført en MBA og HD. Endvidere er han uddannet mediator. Når det kommer til de strategiske og økonomiske muligheder og fordele ved mediationsmindsettet, er Finn gennem forskningsbaserede projekter optaget af at afdække og dokumentere området.

Mediationshuset reCome har gennem kursusvirksomheden CrossingCultures uddannet mere end 1.000 mediatorer, og hvert år gennemføres et stigende antal Mediationsuddannelser, som i dag udbydes i Herning, Århus, København, Odense og Nuuk.

reCome har tilknyttet konsulenter med forskellig baggrund, der er er med til at løse en bred variation af opgaver i private, offentlige og NGO organisationer. Afhængig af den konkrete opgave tilknyttes en konsulent, hvis kompetencer og erfaring passer til opgaven. Høje faglige, etiske og menneskelige egenskaber er et fælles karakteristika for de konsulenter, som er tilknyttet reCome.

Gennem målrettede og individuelt tilpassede forløb oplever vores kunder, at uenigheder og konflikter udfoldes på en konstruktiv og resultatskabende måde. Vi arbejder på alle niveauer – individuelt, i teamet, afdelingen eller hele organisationen.

Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever synlige forandringer og resultater gennem implementering af et mindset, der bygger på et fundament af naturlighed, ansvarlighed, synlighed og værdier. Målet er at skabe en fælles forståelse og et arbejdsmiljø, hvor innovation, udvikling, mål, tryghed og omsorg forenes til en stærk holdånd, der hjælper organisationen videre i en foranderlig verden.

Konsulenthuset reComes mission og vision

Mission

Vores mission er at få mennesker til at skabe resultater gennem samarbejde, trivsel og engagement

Vision

Med afsæt i mediationstilgangen samt fokus på det enkelte menneske og
fællesskabet er vores vision at være den foretrukne samarbejdspartner inden for organisationsudvikling og forbedring af samarbejdsrelationer på alle niveauer i en            organisation.

Lidt om os

Marianne Spandet

Partner, Mediator, Ledelseskonsulent

Finn Sten Jakobsen

Partner, Mediator, Strategisk rådgivning

Bjørn Bang

Mediator, Internationale konflikter

Helle Freundlich Andersen

Mediator og jurist

Katja Holm

Mediator - speciale: kulturlivet

Dorthe Gude

Mediator, Forhandlingsrådgiver

Laila Leerholm

Mediator

Jan Ørskov

Mediator

Janne Svärd

Mediator

Ulla Huldahl Jensen

Kursussekretær

Mads Jakobsen

Marketing, Mediator

Charlotte Bæk Risbjerg

Mediator

Annette Spicker Bruhn

Mediator

Bente Kjærsgård Henriksen

Mediator, speciale: nabokonflikter