Nye mål i et nyt perspektiv

Coaching

Coaching er et individuelt værktøj, der giver personlig udvikling og bedre udnyttelse af ressourcer. I en coaching stiller du konkrete spørgsmål, der har til formål at skabe refleksion.

Refleksionen synliggør din situation, og styrker dig til at se tingene i et nyt perspektiv. Som afslutning på en coaching opstiller vi i fælleskab overordnede målsætninger og strategier for, hvordan du indfrier dine mål.

Teamcoaching

Her flytter vi fokus fra individ til team. Via dialog og refleksion sættes fokus på at skabe et fælles billede af, hvordan teamet fungerer i forhold til løsning af opgaver.

Vi faciliterer teamet til at anvende potentialet og nå sine mål.

Sparring

Livets udfordringer og muligheder ser vi typisk som positive. En gang i mellem må nogle af os erkende, at vi for at løse udfordringerne eller få gavn af muligheder har behov for at sparre med en uvildig kompetenceperson.

Gennem årene har vi ydet ledelses- og medarbejdersparring på alle niveauer og i et hav af forskellige sammenhænge og brancher.

Vi interesserer vi os for årsager og sammenhænge, og hjælper gennem sparringen med at søge ind til kernen i de udfordringer eller muligheder, der er i spil. Det handler om forståelse og indsigt som vigtige forudsætninger for se fremad - og dermed blive i stand til enten at løse udfordringerne eller få det bedste ud af mulighederne.

Procesfacilitering

Handler om at guide en proces med udgangspunkt i et overordnet tema og en ønsket organisatorisk effekt frem til et brugbart resultat inden for en bestemt tids- og ressourceramme.

 

 

Vi tilbyder kurser i konstruktiv konflikthåndtering og mediation:

  • Mediationsuddannelsen - Danmarks mest udbredte
  • Master Mediator Class - viden, der gør en forskel