Links

Links

Her vil du finde en række links hvor du kan finde mere baggrundsstof.

 


CrossingCultures

reCome og Crossingcultures samarbejder om at uddanne professionelle erhvervsfolk samt privatpersoner inden for faget, Mediation.

crossing-cultures-web-logo1

Læs mere ved at trykke på billedet.


 

Verdensmålene

reCome og Crossingcultures støtter Verdensmålene. Verdensmålene for bæredygtig udvikling er 17 mål, der tilsammen skal sætte os på kurs mod en mere bæredygtig fremtid, hvor ingen lades i stikken.

Læs mere om verdensmålene ved at trykke her.


 

OPP

Vi køber en del af vores testmateriale hos OPP. OPP er en international erhvervspsykologisk konsulentvirksomhed. De psykologiske testværktøjer anvendes til at frisætte menneskers fulde potentiale.


Enneagram

Vi er medlem af Enneagramforeningen for at holde vores viden ajour indenfor Enneagram systemet. Enneagrammets personlighedstyper er et psykospirituelt system til kortlægning af ni mulige personligheder, ligesom ni facetter af en sten, der udvikles gennem den naturlige vækst i den menneskelige psyke.


Center for ledelse (CFL)

Vi anvender test og profilanalyser fra CFL og efteruddanner os løbende for at være på forkant med de nyeste tendenser.


Center for konfliktløsning (CFK)

Vi er medlem af Center for Konfliktløsning for at udbrede kendskabet til fredelig konfliktløsning nationalt og internationalt.

 

Sammenlign-akasse.dk

Her får du et fuldt overblik over hvilke akasser og fagforeninger, som giver dig de bedste tilbud og mulighed for læring og udvikling.