Kursusfaciliteter

Kursussteder med sjæl og inspiration

Her afholder vi vores kurser; Mediator og Master Mediator

Innovatorium/Herning

6911897-randers-kan-godt-lre-af-herning---1Innovatorium er fælles domicil for en række ivækstsættervirksomheder og udgør vores daglige rammer. Innovatorium har som målsætning at styrke innovation, synergi og netværk virksomhederne imellem. Dette gøres blandt andet ved at tilbyde imødekommende og rummelige møde- og konferencelokaler, hvori undervisningen vil foregå.

Læs mere http://www.innovatorium.info/

 


Nørre Vosborg/Vemb

600x4006_largereCome indgår i et samarbejde med den gamle herregård Nørre Vosborg i Vestjylland. Nørre Vosborg er et moderne konferencecenter, som forener historiens vingesus i herregårdens gamle bygninger med moderne konferenceteknologi. De smukke bygninger og omgivelser giver ro og mulighed for fordybelse.

Læs mere http://www.nrvosborg.dk/

 

 


Glostrup Park Hotel

56_generelt_billede1__{48CD3DA3-4F38-4689-86A2-E574092373B4}_stor_Konsulenthuset reCome indgår i et samarbejde med Glostrup Park Hotel som har beliggenhed i Glostrup, lige udenfor København.

Glostrup Park Hotel sikre kvalitet og tradition, så snart man træder ind på det flotte nyrenoverede hotel. Glostrup Park Hotel levere fremragende kursusfaciliteter.

Læs mere på: http://www.parkhotel.dk

 


 

Hotel Icefiord/Ilulissat

hotel-arctic-ilulissatHotel Icefiord ligger som en perle midt i den fantastiske natur, der kendetegner Disko Bugten. Med denne beliggenhed og udsigt til Isfjordens munding indbyder Hotel Icefiord absolut unikke omgivelser til møder og konferencer.

Indendørs kan den knitrende brændeovnsild nydes i hotellets hyggelige lounge og udendørs kan man skue årets gang, som på disse kanter er yderst omskiftelig. Specielt nordlyset som om vinteren er et syn, der er enhver forundt at opleve.

Læs mere: http://www.hotelicefiord.gl/


NUUK/SISIMIUT

Sisimiut-Air-Greenland_Image Size CVi samarbejder med Ledelsesakademiet i NUUK hvor vi afholder nogle af vores kurser