Kunderne

Kontakt mellem jer og tidligere kunder

Kunde til kunde

Anna_Mette_bonde_Pedersen_0001

Hvis der er et behov for referencer, skaber vi gerne kontakt imellem jer og tidligere kunder, der matcher jeres behov. Kontakten kan bibringe en uvildig sparringspartner om erfaringer og udbytte i forbindelse med et samarbejde med os.

Kontakt os

Dette siger kunderne:

—–

Jeg bruger værktøjet fra mediation i alle livets forhold. På jobbet som leder er mediationens mindset altid med mig, både når jeg håndterer personalerelationer, og når jeg formulerer mails. Det er guld værd, når organisationen er i forandring, for det er super vigtigt at kunne forstå, hvordan forandringer og konflikter påvirker mennesker forskelligt, når et problem skal løses. Derfor er værktøjet også fantastisk i alt fra bestyrelsesarbejde til teenagebørn. Faktisk lægger jeg det aldrig fra mig – det udvikler sig nemlig, hver gang jeg sover på det!

Birgitte Agerholm

—–

Mediator-uddannelsen er den uddannelse, som har haft størst indflydelse på mit mindset og min lederstil. Derudover har den haft stor betydning for hele organisationen, hvor jeg jævnligt indkaldes som mediator i svære konfliktsituationer.

Susan Hedegård Boss