Brush-up – Genopfriskning og ny viden

Brush-up – Genopfriskning og ny viden

Du har nu mulighed for et 2 dages forløb, som dels genopfrisker din viden om mediation som mindset og metode, og dels giver dig adgang til nye tendenser og viden om mediation.

På kursets første dag arbejdes med begreber og modeller som bl.a. parallelprocessen, konflikttrappen, konfliktstile, konflikttyper, reaktionsmønstre i konflikten samt typiske faldgruber og udfordringer i mediationsprocessen. Vi arbejder med cases, refleksionsøvelse og dialogbaseret undervisning.

Dag 2 starter vi med at gennemgå typiske faldgruber og udfordringer i mediationsprocesser – og hvordan de kan tackles. Derefter præsenteres til drøftelse og diskussion nogle af de nye tendenser og udviklingsmønstre om mediation, så du er godt opdateret med både genopfriskning og ny viden.

Kurset henvender sig til alle, der enten har taget en mediationsuddannelse hos os, har gennemført en tilsvarende uddannelse hos andre udbydere eller har arbejdet en del med det mediationsbaserede mindset. Tanken bliver fyldt op med både ny viden samt gennemgang af anerkendte modeller og værktøjer.

Kurset gennemføres når, der er 12 tilmeldte deltagere.

2 dages kurset holdes:

Innovatorium, Birk Centerpark 40, Herning,  kl. 9 – kl. 16

La Oficina, Suomisvej 4, Frederiksberg, kl. 9 – kl. 16

Pris:

2 dages kursus kr. 5.950 ex. moms

I prisen er inkluderet bog af Marianne Spandet Jakobsen og Finn Sten Jakobsen, Kort og godt om mediation og konflikthåndtering.

Morgenkaffe/crossiant, frokost og 1 vand, eftermiddagskaffe med kage.

Del